BUZZ IFF Buzău International
Film Festival

 

DANIELS JOFFE

DANIELS JOFFE

Regizor, Letonia
Daniels Joffe este regizor, producător și agent. Are o diplomă în studii audiovizuale și și-a început cariera ca director de imagine si monteur, dar și ca producător pentru clipuri video ale celebrităților locale. A lucrat, de asemenea, și în publicitate.
Primul lui film de scurtmetraj “The Dream Power”, a fost difuzat în Franța, Rusia, Armenia și Emiratele Arabe Unite. Daniels a fost producător asociat și la scurtmetrajul “The boy by the sea”, regizat de Vasily Chuprina. Filmul a fost în selecția oficială a mai multor festivaluri de prestigiu, inclusiv Austin Film Festival, Edmonton International Film Festival, Aesthetica Short Film Festival, Foyle Film Festival, Fort Lauderdale International Film Festival (câștigător: Best Short Film), Amarcort Film Festival (câștigător: Special Mention Amarcort Award), Black Maria Film Festival (câștigător: Jury’s citation Award), Mestre Film Festival (două premii: Best Short Film and Premio Speciale Lions Club Mestre Castelvecchio), Newport Beach Film Festival (Outstanding Achievement in Filmmaking), etc.

Cel de-al treilea film al său, “En Garde!”, a continuat traseul festivalier de succes și a obținut recunoaștere în România, Kyrgystan, Italia, Marea Britanie și Sanie, unde a câștigat premiul pentru Cea mai bună Regie a unui Film străin.

Până în prezent, Daniels participă la festivaluri de film în jurul lumii și își ajută colegii regizori să își arate lucrările în festivaluri de succes.