BUZZ IFF Buzău International
Film Festival

 

BUZZ CEE – la Buzău, în luna iulie

22/05/2017

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Film BUZZ CEE se va desfăşura la Buzău, între 4 şi 9 iulie.
Iubitorii de film din Buzău şi din ţară sunt aşteptaţi să se bucure, timp de şase zile, de proiecţii de film din Europa Centrală şi de Sud-Est, filme româneşti şi de multe alte surprize pregătite de organizatori.
Anul acesta, în competiţiile oficiale BUZZ CEE au fost înscrise peste 1500 de filme din regiune şi au fost selectate 25 de titluri care vor concura în cadrul celor patru secţiuni competiţionale: lungmetraj, scurtmetraj, scurtmetraj studenţesc şi documentar.
Selecția filmelor intrate în competiție a fost realizată de o echipă alcătuită din criticii de film Florin Barbu, Cristi Mărculescu şi Bogdan Beşliu.
Proiectele câștigătoare vor fi alese de jurii alcătuite din profesioniști ai industriei cinematografice din România și din țările regiunii, iar publicul va fi invitat să își voteze filmul preferat, care va fi premiat cu trofeul Pop BUZZ.
Filmele din festival vor fi proiectate în locații centrale din orașul Buzău: sala Teatrului George Ciprian și Sala Consiliului Județean Buzău.
La fel ca şi la prima ediţie, intrarea la toate filmele din cadrul festivalului va fi liberă.
Liceenii şi studenţii din Buzău care doresc să se implice în organizarea festivalului pot deveni voluntari BUZZ CEE. Tot ce trebuie să facă este să trimită un e-mail la adresa voluntar(at)buzzcee.ro în care să se prezinte pe scurt și să menționeze de ce ar vrea să facă parte din echipa BUZZ CEE.